fredag 7 oktober 2011

lite uppdatering

Ja nu har svullnaden gått ner efter två dagar med jodopax så har den gått ner och hon är inte svullen längre. I natt ska hon stå med liniment omslag. I början när jag lindade bakbenen på henne så var hon så förbannad på mig hon gillar det inte alls hon ville inte stå stilla och lyfta på benet flera gånger. Men igår gick det riktigt bra så klart hon ska krångla lite men hon fattar att det är ingen menig och bråka med mig.
Och i morron blir det banan tidigt på morron hoppas hon går bra med tider och allt då för då blir det premie för oss nästa vecka. Men vi får se annars så satsar vi på premie den 30 Oktober.
Ska köra i dag en skritt och lite lätt trav i dag blir det idag. vet att dom håller på och gör i ordnig för älg jakt så det finns inte många ställen man kan köra på just nu för nästa vecka är det älg jakt.....

Och nu är Lindy och Chenik här och Lilja är bra rolig hon ville leka med Chenik igår tror jag det var men det ville inte Chenik. Och Lilja va så nyfiken på henne hon är bra go den där lilla skiten <3. Ska ta och träna lite grimskaft i dag med det går men ja hon vill verkligen inte!

Och i mon blir det Rättviks marknad med älsklingen.
lilla hjärtat<3

Inga kommentarer: