onsdag 5 oktober 2011

banan idag!

Ja i dag va vi till banan med damen. Vi åkte väl vid en halv nio om inte lite senare då kom syrran med transporten och vi åkte mot banan.
När vi kom dit så skulle Ronny till veterinären med en häst så pappa fick köra henne.
Hon skötte sig bra måste säga att knäkapporna gjorde susen men vi upptäckte att hon var svullen i bakbenen inte halt utan svullen och det är pga leran. Så i natt och i morgon natt så ska hon ha jodopax omslag och natten till lördag ska hon ha liniment omslag och sen i dag ska vi åka till Jelly och hämta BoT som jag ska köpa av henne. Eller ja mer köpa tillbaka.
Och på lördag ska vi till banan igen och då ska hon köras i sulk hoppas hon går bra för då blir det kanske premie nästa vecka annars blir det premie den 30.

Och i dag ska jag tvätta och tvätta och tvätta lite mer sen ska jag åka och köpa foder och sen prova kläder och åka till Jelly och sen släppa in hästarna och linda Blommas bakben och sen ska jag åka till Jelly. Känns skönt att ha fullt upp i alla fall.

Och i dag har jag varit ute och gått med Syrran och Benjamin och Zkippy med Sture går en gång om dagen nu i typ en timme det är skönt att vara ute och gå i alla fall och Sture tycker det med.

Har dessutom funderingar på att bryta mina tankar och kolla efter ett billigt varmblod relativt ung och köpa som ridhäst och omskola helst ett sto så jag kan ta föl på det sen. Men jag vet inte för jag har ändå inga tävlings ambitioner eller ja nån klubb och kanske någon lokal men inte mycket vill jag tävla. Men vi får se först ska jag ta körkort sen får vi se vad framtiden utvisar.
Ska i alla fall plugga upp mina betyg och sen söka till högskolan.
Men till nästa sommar får vi se om jag kanske letar efter ett fint varmblod.

Inga kommentarer: